Jump to content
Islamic Forum
Raihanna

The New Look

Recommended Posts

Assalamualaikum,

I actually think that the new look of the "latest posts" bar on the right side of front page is not that appealing compared to the old one. On the old one, we can know the latest writings of someone, but not including the post he quoted. Now even the post we quote is shown on "latest posts" so sometimes it gives me wrong impression about new post written by someone. So, I will appreciate if the look of "latest posts" can come back to the old look. The new developments of this forum are good except the "latest posts" in my opinion.

Wassalam

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
PropellerAds

:sl:

I've contacted the developer, and Insha'Allah I'll try to find a fix, so that it skips quotes.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

:wa:

I was also thinking the same. Good that the sister has informed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salams

 

 

 

New look is better .But I feel it is bit tough to post now

May be I think I am used to old versions

 

i suggest there must be option for preview and edit for the post

One more thing is i feel auto spell check is missing

Each time i have to type in word and then post it here in order to avoid spelling mistakes

 

Further, before we had the option of splitting the quote .I think even that is missing

 

does everyone here experiencing the same problems or it is my ignorance ? LOl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Back again

 

 

I forgot

 

One good thing is auto save

 

Before, I used get irritated when my post gets lost while I am typing

 But now i can recover my flow

 

Thanks

 

wow look here ! at last i have just  completed my 50th post .

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

i suggest there must be option for preview and edit for the post

If you want to preview and edit your post, don't post in the box showing under the topic. Instead, click "more reply options" button.

 

 

One more thing is i feel auto spell check is missing

Auto spell check is working fine. Perhaps you need to use a new browser. I suggest that you use Google Chrome browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

If you want to preview and edit your post, don't post in the box showing under the topic. Instead, click "more reply options" button.

 

Auto spell check is working fine. Perhaps you need to use a new browser. I suggest that you use Google Chrome browser.

 

 

Dot, I have been getting this above the topic when quoting. Is this a browser issue on my end or a glitch? I am refering to the nbsp and the quote box staying at the top of the thread and emo cons ect not showing up. Just wondering. This is also at the bottom of the quote box.

 

 

 

Attach Files

You can upload up to 100K of files (Max. single file size: 100K)

Try our advanced uploader (requires Flash 9)

Edited by workingman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Back again

 

 

I forgot

 

One good thing is auto save

 

Before, I used get irritated when my post gets lost while I am typing

 But now i can recover my flow

 

Thanks

 

wow look here ! at last i have just  completed my 50th post .

 

[at]Workingman

Quoting works fine, as shown in the example here. Errors could show up when your connection is too slow at the time of submitting your post.

What browser are you using? did you try Google Chrome?

Also if you're downloading something, or using a torrent agent, try stopping it before submitting and see if that helped.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[at]Workingman

Quoting works fine, as shown in the example here. Errors could show up when your connection is too slow at the time of submitting your post.

What browser are you using? did you try Google Chrome?

Also if you're downloading something, or using a torrent agent, try stopping it before submitting and see if that helped.

I just down loaded GC. I was using IE. So it seems to be ok now. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dot, I am running GC and the quote reply is working normally now but I am running into this big black bar at the top of the screen when going into a topic. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind. It was out of date. How GC can be out of date on the same day of install is beyond me. IF looks great now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×